Grafikx

Grafikx primært logo
Online kursus om at lave sin egen hjemmeside fra bunden uden tidligere erfaring

Du har visionen, men ikke værktøjerne til at lave selve hjemmesiden.

Mockup af online kursus "lær at lave din egen hjemmeside"

Forestil dig at du 30 dage
fra nu...💫

Fire ting du opnår ved at deltage i mit online kursus "lær at lave din egen hjemmeside"

Et trin-for-trin kursus for ambitiøse begyndere 👩🏽‍💻

Jeg startede selv fra bunden og byggede min første blog uden at have nogen forudgående erfaring med webudvikling. Det var en udfordrende og fyldt med Googling og YouTube-tutorials. Jeg ved, hvor forvirrende det kan være. I dag, som uddannet multimediedesigner & CEO hos Grafikx, designer jeg hjemmesider på daglig basis.

Nu har jeg udviklet et kursus specielt til dig, som måske allerede har prøvet, men gav op på grund af den forvirrende natur af internettet, til dig som ønsker en hjemmeside, men ikke har råd til at ansætte en professionel, og til dig, som ønsker fuld kontrol over design og indhold på din hjemmeside.

På mit online kursus vil jeg guide dig trin-for-trin i processen med at opbygge din egen hjemmeside fra bunden. Jeg dækker alt fra de grundlæggende tekniske aspekter til det “sjove” at opsætte et layout og lege med det visuelle. Kurset inkluderer video-moduler, en omfattende PDF-guide og adgang til en eksklusiv lukket Facebook-gruppe, hvor du kan få hjælp og støtte fra mig og dine medkursister undervejs.

Et trin-for-trin kursus for ambitiøse begyndere 👩🏽‍💻

Jeg startede selv fra bunden og byggede min første blog uden at have nogen forudgående erfaring med webudvikling. Det var en udfordrende og fyldt med Googling og YouTube-tutorials. Jeg ved, hvor forvirrende det kan være. I dag, som uddannet multimediedesigner & CEO hos Grafikx, designer jeg hjemmesider på daglig basis.

Nu har jeg udviklet et kursus specielt til dig, som måske allerede har prøvet, men gav op på grund af den forvirrende natur af internettet, til dig som ønsker en hjemmeside, men ikke har råd til at ansætte en professionel, og til dig, som ønsker fuld kontrol over design og indhold på din hjemmeside.

På mit online kursus vil jeg guide dig trin-for-trin i processen med at opbygge din egen hjemmeside fra bunden. Jeg dækker alt fra de grundlæggende tekniske aspekter til det “sjove” at opsætte et layout og lege med det visuelle. Kurset inkluderer video-moduler, en omfattende PDF-guide og adgang til en eksklusiv lukket Facebook-gruppe, hvor du kan få hjælp og støtte fra mig og dine medkursister undervejs.

Nanna Isabella Hjorslev Ceo af Grafikx

Det siger andre om kurset 👇🏼👇🏼

Din investering:

1995 kr. inkl. moms (eller 498,75 kr. inkl. moms i 4 måneder)

Du får direkte adgang til kurset i Easyme (og via link i mail) efter gennemført køb og du har evig adgang. 

Alt det du får 😍👇🏼

Du får alt hvad du behøver for at bygge din egen hjemmeside fra bunden. Adgang til en omfattende PDF-guide, 10 video-moduler og min eksklusive Facebook-gruppe, hvor du kan få støtte og inspiration fra mig og dine medkursister. Efter kurset vil du være i stand til at lancere en professionel hjemmeside. 

PDF guide

10-video moduler

Adgang til privat Facebook-gruppe