Grafikx

Grafikx primært logo

Generelle spørgsmål

Prisen på en hjemmeside variere alt efter dine behov og antallet af underside – du kan se mine priser her.

Udgifter forbundet med en hjemmeside er to delt. 

Den ene er webhotel og hosting – Her betaler du en fast pris om året til din udbyder. Omkring 300-500 kr om året. Jeg har som udgangs punkt ikke noget at gøre med denne del, da jeg ønsker at du ejer din hjemmeside 100% ved aflevering fra mig.

Den anden er en engangsudgift, som dækker selve opsætningen og designet af hjemmesiden – Det er det jeg er her for at hjælpe dig med!

Synes du at det er dyrt at få lavet en hjemmeside?

Mine skræddersyet hjemmeside priser er sat ud fra antal forventet arbejdstimer. Jeg laver de hjemmesider fra bunden og designer så hjemmesiden passer 100% til dig og din virksomheds behov. Jeg arbejder desuden med et design, der gør det muligt for dig selv at redigere i siden efterfølgende. Det betyder at du ikke skal betale hver gang du ønsker at ændre en tekst eller et billede. 

Ja! Jeg designer alle mine hjemmesider, så det er muligt selv at ændre i dem efterfølgende.  

Hvornår ønsker du at hjemmesiden skal stå færdigt?

Vi tager en snak om dine ønsker og finder sammen frem til hvad der kan lade sig gøre. Det afhænger af hvor hurtig du er til at underskrive kontrakt og foretage gennemgange af mit arbejde OG så afhænger det naturligvis også af min tid – hvor mange jobs jeg har plads til i kalenderen.

Min erfaring er at 1-2 måneder er mest realistisk. Skal du have lavet en mindre hjemmeside eks. et online visitkort som enkelt person kan det gøres på kortere tid.

Vi tager en snak om dine behov og ønsker for design og funktionalitet. Umiddelbart efter modtager du et ark med informationer jeg skal bruge (det vil ofte være det vi allerede har snakket om + eventuelle inspirationskilder), for at kunne give dig et godt tilbud på pris og tid. Når du har godkendt tilbuddet, modtager du en kontrakt og en faktura – ved grafisk design betales det hele ved start, ved hjemmesider betales 40% ved påbegyndelsen af projektet. 

Nu begynder alt det sjove! Jeg går igang med det vi har aftalt og du vil undervejs få 2x gennemgange af sitet. Du har så en uge til at gennemgå dette og komme med dine ændringer. Jeg guider dig via besked eller mobil, så du ikke er i tvivl om, hvad der skal ske.

Når jeg har modtaget dine rettelser, går jeg i gang med at rette til og så er din nye hjemmeside færdiglavet !!

Ja, du vælger helt selv hvilken webhost du ønsker. Jeg har dog nogle fortrukne og guider dig gerne til at finde den helt rigtige og den billigste.

  • Responsivt design (pc, mobil og tablet)
  • SEO-opsætning
  • Mulighed for rabat andre ydelser.
  • Et brugervenligt webdesign.
  • Opsætning af kontaktformular.
  • Et unikt design til dine behov.
  • Linkintegration SoMe.