Grafikx

Grafikx primært logo

Persondatapolitik

Vi beskytter dine personlige oplysninger hos Grafikx og deler ikke dine personlige oplysninger med andre; de registreres udelukkende i vores kundedatabase. Du har mulighed for at anmode om sletning af dine oplysninger når som helst.

For at kunne indgå en aftale med Grafikx, har vi brug for følgende informationer:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Mail adresse

Vi registrerer dine personoplysninger med det formål at kunne levere en ydelse eller varer til dig.

Dine personoplysninger bliver registreret hos Grafikx og opbevares i op til fem år, hvorefter de slettes.

Når vi indsamler personoplysninger via vores hjemmeside, sker det altid med dit udtrykkelige samtykke. Du bliver informeret om, hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor det sker.

Dataansvarlig hos Grafikx er: Nanna Isabella Hjorslev

Kundeoplysninger opbevares og transmitteres ikke krypteret.

Som registreret hos Grafikx har du altid ret til at protestere mod registreringen af dine oplysninger. Du har også ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder følger af Persondataloven, og du kan henvende dig på nanna@grafikx.dk i den forbindelse.

Cookies

På Grafikx’ hjemmeside anvender vi cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet for at gøre dit besøg så godt som muligt.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Se vejledningen på Webshop Cookies og Privatlivspolitik.

Statistik

Vi benytter log-statistik på Grafikx’ hjemmeside, hvilket betyder, at et statistik-system indsamler information for at give et overblik over antallet af besøgende, hvor de kommer fra og hvilke sider der besøges mest.

Logstatistikken bruges kun med henblik på at optimere hjemmesiden.