Grafikx

Grafikx primært logo

Bag om

Grafikx primært logo

Velkommen til Grafikx.dk! Mit navn er Nanna Hjorslev, og jeg er grundlæggeren af Grafikx. Mit hjerte banker for kreativitet og design, og det er netop derfor, at jeg valgte at etablere Grafikx efter at have uddannet mig inden for film og multimediedesign.

Min uddannelse har givet mig en solid baggrund inden for visuel æstetik og storytelling, hvilket er grundlaget for den måde, jeg arbejder med grafisk design. Jeg ser hvert projekt som en mulighed for at skabe visuelle historier, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også kommunikerer budskaber på en engagerende måde.

Min ambition og strukturerede tilgang til arbejdet sikrer, at jeg altid stræber efter det bedste resultat. Når jeg først kaster mig over et projekt, går jeg ind i det med hele min passion og energi. Dette har resulteret i mange timer dedikeret til perfektionering og detaljer, men det er det hele værd, når jeg ser det endelige produkt tage form.

Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig og skabe unikke grafiske løsninger, der ikke kun imødekommer dine behov, men også sætter dit budskab i centrum. Uanset om det er et logo, en hjemmeside eller en komplet visuel identitet, er jeg klar til at bringe min passion, struktur og kreativitet ind i hvert projekt.

Tak fordi du besøger Grafikx.dk. Lad os sammen omsætte dine idéer til visuelle mesterværker!

Nanna Isabella Hjorslev Ceo af Grafikx

Jeg har lyttet til jer derude og opdateret hjemmesiden – det betyder at du nu kan se mine priser under hver ydelse.

Et logo er ikke “bare” et logo, det hænger sammen med din visuelle identitet. En stærkt branding visualisere din identitet, din virksomheds kerneydelse, og sikrer, at du tiltrækker netop de kunder, du drømmer om.

Hos Grafikx tilbyder jeg 2 forskellige branding pakker (se min hjemmeside). Ved begge pakker indleder jeg en dialog med dig, efterfulgt af et par timers research, inspiration, skitser og moodboards. Det er alt sammen noget der sker før jeg starter Adobe Illustrator op og begynder at designe logoet.

Et stærkt brand visualisere hvem du og din business er – og ja det indikere et logo. Men det kan ikke gøres med et logo alene.

Jeg gør opmærksom på at mine branding pakker desuden er væsentligt billigere end hvad du normalt kan få et logo alene for.

Som udgangspunkt fungere betaling hos mig på følgende måde:

Ved hjemmesider betales 40% forud, 60% ved aflevering.

Ved branding betales 100% forud.

Ved timeløn laves aftale om hvorvidt det er månedligt eller efter endt arbejde.

Har du brug for ratebetaling, så finder vi også ud af det. Send mig en besked, så snakker vi om hvad der passer bedst til dine behov 💫

Det korte svar er JA.

Det vil sige jeg tilbyder hjælp med at skabe content på en timelønnet basis – du kan også investere i min visuel identitets pakke, her får du 3 Canva skabeloner til content med.

Du er velkommen til at sende mig en besked, så tager vi en uddybende snak om det🤍

Ja, det kan du! Min timeløn er 400 kr. eks moms.

Du kan eks. hyre mig på timeløn, hvis du mangler hjælp til SoMe, WordPress, Hjemmeside opdateringer, design af flyers, plakater, menukort eller lignende.

Jeg har blandt andet haft en timelønnet aftale med firmaer som: Mad Med Mondrup og Planteslagterne.